Unngå At Windows 10 Blir Lastet Ned

Det er mange andre ting man kan gjøre for å være proaktiv mot problemer, og ivareta sikkerheten din. Du kan lese mer i vår artikkel om IT-sikkerhet som du finner her. Gå til Start, angi OneDrive i søkeboksen, og klikk deretter OneDrive. Følg fremgangsmåten for å velge OneDrive-innstillingene på nytt, inkludert valg av plassering for OneDrive-mappen og om du vil velge å aktivere alternativet Hent filer. Høyreklikk det hvite OneDrive-skyikonet i systemstatusfeltet helt til høyre på oppgavelinjen. Fjern avmerkingen for Bruk Office 2016 til å synkronisere Office-filer som jeg åpner. Nettleseren lagrer de åpne fanene og vinduene, og gjenåpner dem automatisk når nettleseren starter på nytt.

  • Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC.
  • Avhengig av din Windowsversjon, se etter oppdateringene tidligere nevnt.
  • Her er det spesielt viktig å legge merke til kravet om støtte for TPM 2.0.
  • Hvis du ønsker å bruke en annen nettleser enn Edge som standard i Windows 11, bør du forberede deg på omstendelig arbeid.
  • Alle laptop produsenter er pålagt å ha drivere på nettsiden sin.

Den nye versjonen har fått navnet Windows 11. Prøv å installere oppdateringen, som tidligere ikke fungerte, nå.

Problemene med noen av disse skal kunne løses ved å installere en oppdatering som foreløpig bare er tilgjengelig i Windows Update som en forhåndsvisning. Det vil si at brukerne selv må gå inn i Windows Update, velge forhåndsvisningen og installere den. For ikke lenge siden kom det en oppdatert versjon av verktøyet, som er mer utførlig i sin dom over datamaskinen som kanskje skal kjøre Windows 11. Men dessverre er denne oppdaterte utgaven av programmet bare tilgjengelig for medlemmer av Windows Insider. Her finner du blant annet muligheter for å innstille lysstyrken til skjermen, bakgrunnsbilde, og tid og språk. Etter dette blir ikke teknisk støtte og programvareoppdateringer fra Windows Update som er med på å beskytte PC-en, lenger tilgjengelige. Vi i DigiFix anbefaler på det sterkeste at du går over til Windows 10 før januar 2020, for å unngå en situasjon der du må service eller støtte som ikke lenger er tilgjengelig.

Microsoft Gjør Det Vanskelig Å Skifte Nettleser I Windows 11

I dag blir Windows 11 rullet ut til de første brukerne. Med Microsofts oppdaterte verktøy kan du undersøke om du er en av de heldige som får operativsystemet fmodex.dll ble ikke funnet i løpet av de neste dagene. Teksten som blir å finne i Windows Update forteller klart og tydelig hvis pc-en din er i stand til å kjøre Windows 11.

Kan Ikke Åpne Excel 2013 Dokumenter Direkte

Vi forventer at Microsoft vil løse dette i en kommende oppdatering. I samme kategori som løsninger som over, kan en reinstallasjon hjelpe på problemer. Da fjerner du programmet og installerer det på nytt. Windows kan også for eksempel reinstalleres hvis ingen andre løsninger hjelper på problemet ditt. OneDrive er en enkel, og trygg måte for deg å lagre dine dokumenter, filer og bilder i skyen. Med OneDrive kan du i tillegg være produktiv selv om du ikke er på nett, for alle endringer vil automatisk synkroniseres neste gang enheten kobler seg til internett. For øyeblikket er testversjonen av Windows 11 kun tilgjengelig for de som er med i Dev-kanalen.

Prisen for Windows 10 Home er i skrivende stund 945 NOK. Du finner laveste pris på prisjakt.no og prisguide.no. I mange tilfeller er ikke dette farlig, det er faktisk nødvendig for å kunne bruke internett. Port 80 er et eksempel på port som må være åpen for å kunne surfe på nettet, fordi den åpner for innkommende data fra en webserver og verdensveven .Leave a Reply